Tvåföreningskort!

Vill du träna i Falun och Borlänge, eller Gävle och Falun? 
Köp då tvåföreningskortet!

Medlemskap
Du har eller löser medlemskap i båda föreningarna. Medlemskapet gäller per kalenderår och innebär bland annat att du har rösträtt på årsmötet, olycksfallsförsäkring och tillgång till medlemsförmåner.

Träningskort
Träningskorten är alltid motsvarande ett F&S Faluns årskort Totalkort - ordinariepris, men kan heta lite olika i respektive förening. Kan ej kombineras med andra rabatter. Gäller endast vid nyteckning/förnyande av träningskort. Uppgradering från befintligt träningskort är inte möjligt. 

Villkor
Respektive förenings medlemsvillkor ska följas med undantag av regler för överlåtelse eller andra förändringar i kortets giltighet såsom uppgradering/byte av träningskortstyp. 

Pris
Priset är 75% av den sammanlagda kostnaden för respektive förenings Träningskort (totalkort/Träna Allt/Allkort) helår. Prisuppgifter hittar du på respektive förenings hemsida.

Betalning
Endast direktbetalning i receptionen med kontanter, betal-/kreditkort, friskvårdscheck eller friskvårdskupong. 

Beställning/köp
Kontakta oss enligt nedan så bekräftar vi priset till dig. Då får du också uppgifter om hur och var du betalar. Har du ett medlems-/träningskort laddas kortet på detta. Du som är ny medlem hämtar ut ditt kort i någon av våra receptioner. Vi kontaktar förening 2 angående din beställning. Mot uppvisande av legitimation hämtar du ditt träningskort hos förening 2 samt löser medlemskap. Du är sedan medlem i två föreningar och har två träningskort till reducerat pris.

För beställning kontakta:
Receptionen Friskis&Svettis Falun
info@falun.friskissvettis.se

Intresserad av att kombinera med någon annan förening i Sverige? Hör av dig på mejladressen ovan så kan vi se om det går att lösa. OBS! Att det inte går att kombinera med Stockholmsföreningen.