Vår syn på träning

Du ska känna igen oss

Friskis&Svettis träningsidé (Lustfylld och lättillgänglig träning av hög kvalitet för alla) är en vägvisare när vi driver och utvecklar verksamheten. Vi intresserar oss alltid för nyheter på träningsmarknaden, utvecklar våra egna koncept och ser hela tiden över verksamheten. Alla våra träningsformer ska ha ett eget och kännetecknande Friskis&Svettis-uttryck. Var och vad du än tränar ska du känna igen det som är typiskt Friskis&Svettis.


De här kraven kan du ställa

  • Det ska vara kul. Första gången. Det handlar om att må bra efteråt, men också under tiden. Våra ledare bejakar musiken, rörelseglädjen och en tillåtande kultur befriad från prestationskrav.
  • Det ska vara enkelt. Du ska känna dig välkommen och kunna hänga med på en gång. Du märker det både på en genomtänkt träning och på attityden hos våra ledare, instruktörer, receptionister och värdar.
  • Det ska vara hög kvalitet. Träningseffekten ska vara garanterad, likaså den minimala risken att skada sig. (Alla våra ledare och instruktörer går gedigna utbildningar och diplomeras innan de får förtroendet att leda och instruera.)
  • Alla ska kunna vara med. (Inte på varje aktivitet, men det ska finnas något för alla.)