Ny konditionspark och renovering av gym

15 June 2018

Under följande veckor planerar föreningen för en uppdatering i gymmet. Detta innebär nya konditionsmaskiner, ommöblering av gymmaskiner, målning av väggar samt uppfräschning i delar av lokalens trivselytor.

För dig som medlem innebär detta att du kommer kunna fortsätta träna precis som vanligt med viss begränsning när målnings och ommöblering arbetet drar igång.
Se nedan, ritningar finns att titta på i gymmet och här på hemsidan!

Tidslinje i gymmet->

V. 27-31  Vägg rivs och ny vägg byggs i gymdelen längst in. Ny dörr kommer monteras i portalen in till det innersta rummet som kommer benämnas som det ”mjuka rummet”. F&S verksamhet har önskemål på ett avgränsat rum för stretch och nedvarvning i en lugnare miljö.
”Mjuka rummet” kommer även ge möjlighet för passvarianter med mindre grupper som kettlebell och IMT riktade pass. Golvet kommer bli ett mjukt jympagolv. Mattor, bollar, trx band, ribbstol och draghiss placeras i detta rum.    

V. 31  Golvet i gymdelen utanför ”mjuka rummet” kompletteras med svart
matta. Samtidigt sker service på befintlig maskinpark. 

V. 31-34  Ommålning av hela gymmet startar tisdag 31/7 kl 08 med ett rum i taget. Först ut är konditionsrummet. Vi har valt Friskis vita bas med Friskis röda detaljer. Även träningsinspirerande fondtapeter kommer dyka upp i några av rummen.
Träning kommer kunna bedrivas i hela anläggningen men med viss begränsning med rummet som målas för stunden. 

V. 34  Tisdag 21/8 kl 08-18 levererar och installerar Nordic Gym nya konditionsmaskiner och flyttar om enligt tänkta ritningar.

Tisdag 21/8 kl 08.00-18.00 är träning avstängd i konditionsrummet och innersta delen. Multihall och maskinparksrummet ska vara träningsbart.

V. 35  Välkommen-Ny termin startar!
Passa på och fynda!
Vi säljer ut våra nuvarande konditionsmaskiner i befintligt skick!


De gamla maskinerna hämtas på plats enligt överenskommelse helgen v. 33, 18-19/8

Priser ink moms:

Löpband              18 000 kr/st 1 ST LÖPBAND SÅLD
Crosstrainer        15 000 kr/st
Roddmaskin         4 000 kr/st SÅLD
Stakningsmaskin  4 000 kr SÅLD

För mer info, kontakta verksamhetschef Johan Storm 070-44 10 627